Gambar bogel dating

Posted by / 13-Jun-2020 16:53

Aku pegang konek, aku letak betul-betul kat mulut cipap dia. Walaupun sudah bersuami tapi sebagai isteri kedua, dia tidak mendapat kepuasan yang secukupnya dari suami dia.

Lantas dia kulum lidah aku kemudian digigit dan sedut dengan cukup perlahan bahagian luar lidah aku.

Aku follow dari belakang dan dari perhatian aku boleh tahan juga punggung dia (aku kalau tengok perempuan mesti nak yang power) ada spring lagi ni! Didalam suite dia hulurkan towel dan memintaku tinggalkan pakaian diluar sebab dia nak call housekeeping suruh ambil.

Aku okay saja lagipun takkan nak balik tunggu bas dalam hujan lebat.

Pehh walaupun tetek tak tegang sangat tapi bagiku yang first time tengok perempuan bogel, tak boleh tahan enche! Dia signal aku dengan jari supaya datang kearahnya, masatu kote aku keras giler! Dapat aku rasakan betapa enaknya persetubuhan ketika itu.

“okay” katanya, dia bukak tali pengikat robe dia dan buka kiri kanan kain robe tu dengan cukup perlahan sehingga segalanya jatuh kebawah (aku ingat sampai sekarang aksi tu). Lepas itu batang konek yang kembang itu disorong tarik,sorong tarik, sorong tarik, keluar masuk dalam lurahku yang dipenuhi air putih likat.

gambar bogel dating-9gambar bogel dating-9gambar bogel dating-4

Aku tanya balik “camana akak tahu” aku bertanya, sedangkan kote aku ada kat dalam pantat dia lagi. Keesokan harinya baru aku baik kerumah, lagipun dia nak check – out dan balik ke JB.

One thought on “gambar bogel dating”

  1. Find out all about meeting people in Spain and what it is like being single in Spain as we interview Chris Hawkins, an expat who runs a very successful free online Spanish dating website.